Diyet yapanların (hele ki şeker düşüklüğü yaşıyorsa) çözmesi gereken en önemli konu, yediklerini çeşitlendirmektir. Bu kitap, sağlıklı yaşamayı ilke edinmiş, sağlıklı tarif arayışında olanlara ilaç gibi gelecek tam bir başucu kitabı. şekerSİZ, diyet yapan herkesin kitaplığında değil, mutfak tezgâhının üzerinde bulunması gereken önemli bir kaynak eser.
Seren AKSÜS
Diyetisyen
şekerSİZ’i hastalarıma sağlıklı beslenmede temel başvuru kaynağı olarak öneriyorum. Bir dedektiflik kitabı gibi ilgi çekici, moda dergisi kadar estetik hazırlanmış. Büyük küçük herkesin bir şeyler bulabileceği, hayatınıza güzel lezzetler getirecek bir kitap bu. Bir yayınevi sahibi arkadaşım bu kitabı görünce şunu söyledi: ''Ne güzel, ülkemizde de artık böyle güzel şeyler yapılıyor!''
Dr. Erdal DUMAN
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı
Yanlış beslenerek vücudumuzu uzun süre şeker bombardımanına tuttuğumuzda metabolizmamızın tek savunma mekanizması (adeta sigortası) insülin düzeyini giderek yükseltiyoruz. İçinizdeki hekimin bunları yaşamayın diye sarfettiği çabalara siz de sağlıklı beslenerek yardımcı olun. Vücudunuzu doğru besleyin. Bu kitap tam sizlik.
Doç. Dr. Gökhan ÖZIŞIK
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı
Yaşam kalitemiz daha anne karnından başlayan beslenme seçimleriyle şekillenirken maalesef son yıllarda şeker ve şeker endüstrisinin geldiği nokta çok korkutucu. Bilim, tecrübe ve senin maharetli ellerinle eminim şeker ilave etmeden de bu kitap ile hayatımızı tatlandıracak. İnsülin ve glikoz duyarlılığı yaşayan pek çok insanın mutfağında yol göstereceğine inanıyorum.
Dilara KOÇAK
Uzman Diyetisyen
İzmir doğumlu Aydan Üstkanat, sanatın pek çok dalında eğitim aldı. Resim ve müzik çalışmaları da yapan yazar, Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü sanatçı, araştırmacı ve yaratıcı kimliğiyle geliştirdi. Şef, yemek yazarı, stilisti ve fotoğrafçısı da olan Üstkanat, 18 yıldır dergilerle başlayan basın hayatı, ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla sürdü. Şu anda Lezzet dergisinin başyazarı. Bu güne kadar basılmış sekiz yemek kitabı bulunuyor.
Yazarın aldığı ödüller:
Gourmand Awards 2013 Şekersiz kitabı “En İyi Tasarım” Gourmand Best of The World ödülü
Gourmand Awards 2013 Şekersiz kitabı “En İyi Şef Yazar” Gourmand Best of The World ödülü
Gourmand Awards 2017 UN kitabı “En İyi Fotoğrafçı” Gourmand Best of The World ödülü
Türkiye Lezzet Ödülleri 2017 “En İyi Yemek Yazarı” ödülü
Ateşbaz-ı Veli Ödülleri 2017 UN kitabı “Yılın En İyi Yemek Kitabı” ödülü
2 |
3 |
6 |
9 |
2 x 304,08 TL608,16 TL |
3 x 203,72 TL611,16 TL |
6 x 104,58 TL627,48 TL |
9 x 73,11 TL658,02 TL |
2 x 304,08 TL608,16 TL |
3 x 205,24 TL615,72 TL |
6 x 105,18 TL631,08 TL |
9 x 71,17 TL640,50 TL |
2 x 303,69 TL607,38 TL |
3 x 204,60 TL613,80 TL |
6 x 105,58 TL633,48 TL |
9 x 71,35 TL642,18 TL |
2 x 302,94 TL605,88 TL |
3 x 203,72 TL611,16 TL |
6 x 103,85 TL623,10 TL |
9 x 70,35 TL633,12 TL |
2 x 306,51 TL613,02 TL |
3 x 206,78 TL620,34 TL |
6 x 106,89 TL641,34 TL |
9 x 73,95 TL665,52 TL |
2 x 300,72 TL601,44 TL |
3 x 201,72 TL605,16 TL |
6 x 102,49 TL614,94 TL |
9 x 70,07 TL630,66 TL |
Bu kitaba yorum yapabilmek için lütfen giriş yapın.
Giriş Yap